Мангал* нападна акушерка в Стара Загора, не го допуснала в отделението

Пиян 28-годишен мангал нападна акушерка в АГ клиниката към Университетската болница в Стара Загора, защото не го допуснала в неонатологията. Сигналът е подаден вчера около 12.25 часа, съобщиха от Областната дирекция на МВР.
„Гордият“ баща-скапаняк, пристигнал в родилното отделение с по-голямото си дете и видеоператор. Той поискал да влезе в отделението по неонатологията, където било настанено новороденото му второ дете, за да го види. Бебето обаче е недоносено, а достъпът на външни лица до неонатологията е абсолютно забранен. Когато дежурната акушерка му отказала, 28-годишният мъж я нападнал, извил й ръцете и я блъснал, след което счупил стъклото на вратата във фоайето на клиниката. Агресорът е задържан за 24 часа в Първо РПУ в Стара Загора.
Под ръководството на Районна прокуратура – Стара Загора се извършват разпити на свидетели. Продължават интензивни оперативно-издирвателни действия за разкриване на обективната истина и изясняване на всички обстоятелства по случая, съобщиха от прокуратурата. Припомняме, че на 1 юли тъпото долно копеле нещастно наречено Владимир Стоянов нападна акушер-гинеколога от столичната АГ болница „Шейново“ д-р Албена Гагова, след като тя отказала да му даде плацентата на новороденото му бебе. След това мъжът избяга и се укри, но часове по-късно бе задържан и оттогава е в ареста.

Наричаме го „мангал“, за да не обидим нормалните цигани, които спазват законите и се държат човешки. Наричаме другият „герой“ Владимир Стоянов „тъпо, долно, копеле нещастно“ защото го смятаме за „тъпо, долно, копеле нещастно“(бел.ред.)
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'