Лекарството срещу мангалският тероризъм е едно-единствено, бой и страх!

„С риск да засегна някого, ще кажа, че с протести не се води ефективна борба срещу циганските изроди. Преди двайсетина години моят отдел за борба с тероризма беше помолен от тогавашното НСС да предотврати заплахата от гражданска война в България, защото няколко цигански барони бяха решили да отделят един български град и селата около него като суверенна циганска територия от земята на България. Тъй като още тогава мангалите се ползваха с егидата на политическата сган, нашето контраразузнаване ни помоли да действаме възможно по-невидимо от управниците и от обществото. За две години успяхме да разбием мръсните мечти на циганите да избият хиляди българи и откъснат част от свещената българска земя. Но тогава ние не действахме публично и емоционално. Ние не подценявахме мангалите, а ги приемахме като опасен враг. Първата ни работа беше да опознаем противника чрез всички методи на разузнаването и психологическата война. После анализирахме данните и се оказа, че сме изправени пред изключително подъл, хитър и организиран противник. Всеки знае, че мангалите са доста сплотени, когато тръгват да правят някоя своя мръсотия. Но никой не знае какво ги обединява.




За целта трябва да се опознае тяхната история. Преди векове те са живеели като разпокъсани племена под общото название „Мангал“на територията на днешен Пакистан и северозападна Индия. Българите са ги наричали „Чандала“. Само веднъж са се опитали да създадат царство, известно с името Замора. В древни летописи се споменава, че сред тогавашните мангали широко е бил разпространен хомосексуализма. Дори девизът им е бил „Жената е за да ражда деца, а истинската любов е само между мъжете“. Педерастията е заложена здраво в циганските традиции и до днес. Няма циганин, който да не е опитвал анален секс. Когато древните българи, известни като Сака, завземат тези земи, те налагат строгите закони Ману, чрез които лишават мангалите от всякакви права. Няма да се впускам в подробно историческо описание, но ще спомена, че циганите са прогонени от нашите прадеди и те намират закрила във вражеския Хазарски хаганат. Оттогава циганите са наричани „черни хазари“. Самите хазари в началото използвали мангалите като пехота, но те били прекалено страхливи и не ставали за войници. Щом се сблъсквали с древната българска конница, циганите се разбягвали като пилци. После хазарите ги използвали само за мръсната работа – касапи, гробари, лайнари, щавачи, кожари, ковачи, палачи, мародери.




С трансформацията на Хазарския хаганат в Османска империя, циганите приемат исляма и идват в България заедно с турците, за да колят, грабят и изнасилват. Башибозукът е бил съставен главно от цигани. След Освобождението нашите прадеди допускат грешката, че не ги прогонват от България, а им разрешават да шетат с катуните си и да се заселват по селата. До Освобождението башибозукът е бил полувоенна единица, която помагала на редовната турска войска в потушаването на въстания и в репресиите върху поробените народи. Тази организационна структура се е запазила и до днес.




Всяка циганска махала има свой местен старейшина, на който безусловно се подчиняват всички цигани от гетото. На доста места тези функции бяха иззети от евангелистките пастори, които са жалки марионетки на турското разузнаване МИТ и американското ЦРУ. Чрез тях тези шпионски агенции напълно контролират циганите и ги използват успешно в политическите избори и в предизвикването на етнически предизвикателства, чрез които държат България в хаос. За съжаление, ефективното контраразузнаване НСС вече не съществува, а се трансформира в политическия репресивен инструмент, наричан ДАНС. Абсолютно никой не наблюдава и не контролира настроенията в циганските махали, защото ДАНС и МВР нямат ресурса да го сторят поради тежките удари от управляващите политици. Над циганските старейшини и пастори стои вътрешния съд Мешерето. То пък се ръководи от трите кръга на циганските богати барони. От 2013 година циганите създадоха и своя армия – ОМОН (Организация на малцинствата за отбрана от насилие). Членовете на ОМОН се разпознават по прическите, приличащи на петльов гребен с обръснати слепоочия. Главнокомандващ е циганина Ташко Танов, бивш треньор по джудо и самбо. ОМОН има във всяка циганска махала. Мангалите притежават свой национален флаг. На много места те държат първенството в незаконната търговия с проститутки, наркотици, човешки органи и кръв, нелегални мигранти, измествайки отслабените мутренски групировки от техния пазар. Това показва, че циганите са успели да създадат напълно организирана собствена държава, която още не е обявила официален суверинитет. И всичко това се случва под носа на политиците и ДАНС. На всички българи е известно, че мангалите са редовния твърд електорат на националните предатели, известни в медиите като политици.




Навремето успяхме да избием подлите намерения на циганите, въпреки че дадохме скъпи жертви. Днешните политически продажници изпуснаха положението и дадоха прекалено много свободи и привилегии на гнусните мургави мангали. Те вече са неконтролируема опасност за националната сигурност, но управниците продължават да ги пазят като ценни бижута. Етническото напрежение нарастна заедно с протестите на полицаите. Анализаторите и стратезите на политическата мафия прецени голямата опасност, ако народът подкрепеше разбунтувалите се служители на МВР. Затова чрез циганските зверства народът започна да се гневи. А между българите и циганите по задължение застанаха полицаите, с което настроиха гражданите срещу себе си. Служителите на МВР не успяха да осъзнаят, че има заповеди, които не бива да се изпълняват, а хитро да се променят.




Циганската махала в Асеновград беше блокирана от полицията и жандармерията, за да спре разгневените българи, чието търпение преля. А зад тях девет хиляди човекоподобни маймуни се въоръжиха с тръби, мачетета, ножове, лопати, криваци и дъски, готови да трепят българи. За Бога, тези мангали извършиха терористичен акт, опитвайки се да убият български деца. Задължението на МВР беше да влязат в циганското гето и да смажат от бой всичко мърдащо и мургаво. За назидание на другите цигански терористи, копнеещи за българска кръв. Заплатите на полицаите идват от работещите българи, а не от мързеливите мангали. Така че е редно МВР да защива своите честните граждани, а не терористите. Разберете, че циганите спазват законите и уважават държавата,, единствено когато изпитват болка и страх. Няма друго лекарство за интеграция на това прокълнато племе. Бой и страх!




Нужно е спешно да се забрани тази вредна политика на толерантност. Трябва да се забранят всички правозащитни организации, които защитават правата само на циганите. В Наказателния кодекс трябва да влезе термина „циганска престъпност“. В МВР да се създаде специален сектор за борба с циганския тероризъм, в който да работят специалисти по цигански езици, традиции и нрави. Този отдел трябва да създаде своя тайна агентура в циганските махали. В тези гета трябва системно да се извършват масови обиски и проверки, за да се покаже силата на държавата. Циганите трябва да усещат, че България принадлежи на Българите. Трябва да им се припомня непрекъснато, че ние ги търпим, въпреки че те са дошли в нашите земи заедно с османските поробители. ОМОН трябва да бъде обявена за терористична организация. Всички цигански барони трябва да бъдат отстранени по всякакви начини. Евангелистките пастори трябва да бъдат обявени като ръководители на престъпни организации и техните секти да бъдат определени като гнезда на тероризъм. Циганските родове трябва да се настройват едни срещу други. Циганите са продажни същества и могат да бъдат купени като информатори и провокатори.




А как да накараш един циганин да даде информация, без да му се плаща? Има много начини, но всичките трябва да пораждат неописуем страх в мръсната му душица. Аз лично прилагах метода на руската ролетка. Преструвах се, че слагам патрон в барабана на револвер, опирах дулото в слепоочието на избрания мангал и натисках спусъка. Циганинът не знае, че оръжието е празно, а той страшно много се страхува за жалкия си живот. Рекордът ми досега е четири натискания на спусъка и циганинът се напикава в буквалния смисъл. Поти се като прасе и реве като магаре. После започва да „пее“. Ако излъже, на следващата игра вече се поставя патрон в барабана.
Лекарството срещу циганския тероризъм е едно-единствено – СТРАХ !!!“

Автор: неизвестен. Източник: Facebook-копиран статус. Заглавието е на редакцията(бел.ред.).




Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'