Костадин Костадинов: Ердоган не е желан тук. Не всички сме рая. Борисов и управляващите се държат като управници на вилает.

Протестът е в 12 часа в центъра на Варна. Протестираме, защото Ердоган няма място в България и ЕС особено след последните провокативни изявления към териториите на съседни държави. Нека варненци излязат и покажат, че не всички сме рая. Това каза лидерът на партия ”Възраждане” Костадин Костадинов.
Преди седмица излезе информация на ООН за нарушения на правата на населението в собственита му държава. И затова протестираме, допълни той.

Нашата власт и премиерът Борисов се държат като вилает на Турция. Но е унизително да видиш как ръководителите на ЕС ще се молят на Ердоган да не пуска бежанци. Значи те се страхуват от Ердоган, обясни Костадинов.

Нашата държава отдавна не е държава, тя е територия, и управляващите се държат като управници на вилает. България е превърната в едно транзитно депо, на територията на което се срещат ЕС и Турция. Нашата роля е сведена до обслужващ персонал, каза още Костадинов.

Ще изразим днес гласа на България и Европа, че Ердоган не е желан тук, завърши той.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'