Какъв сладолед обича всяка зодия

Сладоледът покорява Европа благодарение на пътешественика Марко Поло, който носи рецептата за охладен шербет от Китай. Истинското сметаново изкушение обаче било създадено от Наполеон ІІІ. Малцина са онези, които не си падат по най-популярния замразен десерт. А какъв вид точно да предпочетем, зависи от звездите.

Овен

Хората от знака са родени лидери и крайно активни хора, които не се страхуват да изпробват нещо ново, пък може и да им хареса. И докато другите избягват нетрадиционните вкусове и се спират на класиката, Овенът винаги е готов за експерименти. Би му допаднал например сладолед с вкус на зелен чай.

Телец

Предпочитанията им може да бъдат описани с две думи – разкош и хедонизъм. Важно за тях е храната да не е само вкусна, но и да е поднесена по подобаващ начин. Върхът за Телците е топка сметанов сладолед, полят с течен шоколад. И задължително вишня на върха на тази уникално сладка конструкция.

Близнаци

В тях живеят две съвършено противоположни личности. По тази причина дори при избора на сладолед трябва да се съобразяват и с второто си Аз. Така те си поръчват сладолед с двоен вкус – ягоди със сметана, ананас с шампанско или мента с шоколад. Простите еднопластови удоволствия едва ли ще им допаднат.

Рак

Представителите на зодията имат репутация на тънки и чувствителни натури, криещи се дълбоко в черупката си. Малко неща съответстват на сложния им характер както нежният, топящ се в устата сладолед в твърда и хрупкава вафлена фунийка. Почерпете ги с тази вкуснотия и ще направите първата крачка към спечелването на сърцата им.

Лъв

Истинският крал на партито знае цената на удоволствията. Скромните топки или ескимото на клечка са прекалено прости – на тях им е нужно нещо внушително и впечатляващо. Отличен вариант за десерта е банановият сплит – хем банан, хем сладък сироп с всевъзможни украси и няколко вида сладолед.loading…


Дева

Обичат да се грижат за себе си и за здравето си, предпочитат простите и разбираеми вкусове. Затова техният избор е замразеният йогурт. В него има доста по-малко калории, отколкото в обичайния сладолед, а пък ползите са в пъти повече. Девите си го похапват с удоволствие.

Везни

За този изтънчен знак най-важна е хармонията във всичко, в това число и вкусът на това, което яде. Вероятно няма да ги разочарова безпогрешно съчетание като сметанов сладолед с бисквити. И всичко, в което е замесен шоколад в каквато и да е форма.

Скорпион

Само не си давайте вид, че го чувате за първи път, но Скорпионът е с репутация на загадъчна и мистична личност. Той премисля внимателно всичко, дори избора на десерт. За него е сладоледът от тъмен шоколад – идеално ще му подхожда. Първо, че не е толкова популярен като обикновения шоколадов, и второ – има много по-наситен и сложен вкус – също като вътрешния им свят.

Стрелец

Обичат пътешествията, но и са роби на своите навици. Характера им с точност отразява сладоледът с дъх на ароматно кафе. Където и по света да се намират, вкусът му ще е един и същ и не биха останали разочаровани.

Козирог

Привърженици на традицията, тях не ги е грижа за модните течения. Просто амбициозната им природа ги заставя да бъдат винаги на крачка и дори на две пред всяка тенденция. Единственото, което действително ги вълнува, е качеството. Светът не е измислил нищо по-добро от класическия сметанов сладолед. Който при добро желание може да стане по-весел с помощта на разноцветна глазура.

Водолей

Мислите им постоянно са заети с идеята как доброто може да стане още по-добро. Подсказваме: към обикновения сладолед добавете наситения и освежаващ вкус на вишнята. Комбинирайте и с най-различни плодове и бисквити.

Риби

Обичат да гледат нещата под нов ъгъл, затова вариантът за тях е плодовият сладолед. Падат си и по замразения сироп. А е възможно и всеки път да избират нов вкус, който да пасва на променливата им натура.loading…


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'