Как разлюбват различните зодии

Няма нищо по-лошо от това да разлюбиш половинката си и така да разбиеш и нейните и своите мечти за бъдещето. За съжаление, това може да се случи на всеки. Понякога се случва без дори да го искаш.
Просто хората се променят с времето – в един етап половинката ви може да ви изглежда перфектна, а след известен период – да чувствате, че този човек ви е абсолютно чужд.

Ето и как представителите на различните зодиакални знаци се справят с този вид ситуация.

Казано с други думи, вижте как разлюбват 12-те зодии:

Овен

Хората от този знак са импулсивни и взимат прибързани решения. Тяхната спонтанност може да бъде чудесна в една връзка, но когато един Овен започне да поставя под въпрос любовта си към половинката, той е готов да действа малко грозно. Той може просто да реши да зареже партньора си без предупреждение.

Телец

Телците са много практични хора по натура. Преди да скъсат с половинката те ще обмислят нещата напълно и със сигурност няма да вземат прибързано решение. Те дори може да се изкушат да си съставят списък с плюсовете и минусите на любимия. Ако обаче са категорични, че във сърцето им няма любов, те просто ще изплюят камъчето пред партньора.

Близнаци

Хората от тази зодия са невероятно нерешителни и никога не са на 100% сигурни дали изобщо са влюбени, или това е едно увлечение. Един ден връзката им се струва перфектна, а на следващия – се чудят какво изобщо правят с този човек. Дори когато наистина разлюбят половинката си, те пак трудно предприемат действия да сложат край на отношенията.

Рак

Тези хора наистина разлюбват много трудно. Те са много лоялни партньори и никога умишлено не биха наранили половинката си. Именно затова те биха стояли в отношения, в които не усещат любов отдавна, само и само, за да не изоставят любимия. Дори са склонни да жертват собственото си щастие в името на чуждото.
Лъв

Лъвовете разлюбват лесно и бързо. Те са самонадеяни и когато става въпрос за взаимоотношения, винаги смятат, че могат да си намерят и по-подходящ партньор. Заради този си начин на мислене, те са склонни да зарежат половинката си от раз. Някои представители на зодия Лъв прекарват целия си живот в търсене на някой по-добър, по-грижовен, по-красив, по-богат и т. н.

Дева

Девите инвестират много в кариерата си и никога няма да позволят връзката им да застане на пътя на успеха им. Именно затова, когато става въпрос за взаимоотношения, те слагат своя партньор винаги на второ място в списъка си с приоритети. Те смятат, че връзките имат начало и край, но че кариерата им е завинаги.

Везни

Тези хора са от типа личности, които биха се разделили с партньора си чрез есемес или обаждане. Те мразят конфликтите и сблъсъците повече от всичко на света. Ето защо, ако имат нещо лошо за казване, като например, че вече не обичат половинката си, те няма да искат да предизвикват драматични емоционални сцени.

Скорпион

Тези хора имат леко лош нрав и са склонни към агресия, когато се ядосат. Затова, ако трябва да съобщят на половинката си, че вече не я обичат, най-вероятно ще го направят със скандал. Те ще изтъкнат куп обстоятелства и доказателства в тяхна полза, за да подчертаят с какво точно любимият ги е отблъснал, така че той да няма възможност да се защити.

Стрелец

Хората от този знак са от типа личности, които ще кажат на половинката си (която вече са разлюбили): „Имам нужда да ми дадеш почивка за известно време“. Казвайки това, те нямат никакво намерение да се връщат при партньора, но просто не искат да му „сервират“ цялата истина, дори ако трябва да му дадат празни обещания.

Козирог

Когато един Козирог е убеден вътрешно, че е разлюбил половинката си, той просто ще го заяви на момента-автоматично, като ще е подготвен за най-лошата реакция. Хората от този знак не са склонни да правят компромиси с живота и времето си. И все пак Козирозите не се отказват лесно от връзката си – така че този сюжет се случва наистина рядко.

Водолей

Тези хора са готови със стегнат до вратата багаж във всяка своя връзка. Те биха могли да зарежат половинката си по средата на нощта, изчезвайки без следа. Те просто си тръгват, когато не усещат трепет в сърцето си. Освен това са склонни да побягнат през глава от връзка, която не ги удовлетворява достатъчно.

Риби

Тези хора също разлюбват супер лесно, защото живеят в свят от мечти и фантазии. Те понякога просто забравят, че партньорът им е истинско човешко същество със своите си чувства и емоции. Рибите дори не се замислят каква болка ще причинят на половинката си, след като си тръгнат. Когато усетят нужда от ново приключение, те безкомпромисно се изпаряват.

/ tialoto.bgВашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'