Ислямска държава е креатура на САЩ и Израел

ИД е американско-израелско творение, факт толкова ясен, колкото че небето е синьо. Истина черно-бяла, колкото и цветовете по джихадисткото знаме. За много читатели на алтернативни и независими новити това може и да е очевидно, но тази статия е написана за мнозинството хора, които все още нямат представа кой наистина седи зад ИД. Независимо дали ги наричаме ИД, ИДИЛ или Даеш – тази група е целенасочено проектирана от САЩ и Израел за да осъществи конкретни геополитически цели. Те са религиозни фундаменталисти и сунитска терористична организация, която е създадена за да тероризира и събори някои светски или шиитски арабски държави, като Сирия и Ирак. Но те не са просто „ислямисти“. Да, те може да са мюсюлмани, може да пропагандират Ислямска държава, но съзнателно или не, те работят за целите на ционизма.
Учудващо е, че все още много хора не проумяват това. Индоктринирани сме с пропагандни клишета около „Войната срещу тероризма“ и в частност термини като „ислямски тероризъм“ и „радикален ислям“, но по-коректната терминология би била „ционистко-ислямски тероризъм“ и „радикален ционизмо-ислям“. Истината е, че разузнавателни служби като ЦРУ и Мосад дърпат конците. Тук ви представяме и списък на 10 факта, които доказват, че ИД е американско-израелска креатура:

loading…

1. Факта, че Ислямска държава предугажда ходовете на коалицията, благодарение на изтекли документи от DIA (Отбранително-разузнавателна агенция)
DIA е една от 16-те американски разузнавателни агенции. Според изтекъл документ, придобит от Judicial Watch, DIA пишат на 12 август, че:
„има вероятност от установяването на официално или неофициално салафитско княжество в Източна Сирия (Хасака и Дейр Зор), което е една от желанията на държавите подкрепящи опозицията, с цел да се изолира режима на Асад….“
Това бе написано преди ИД да се появи на световната сцена. Очевидно появата на ИД не е била случайно и естествено явление, а внимателно отглеждана и оркестрирана опозиционна група.
Под „сили поддържащи опозицията“ се има предвид Саудитска Арабия, Турция и държави от Съвета за кооперация на Залива, като Катар, които от своя страна са подкрепяни от оста САЩ-Великобритания-Израел, в борбата си срещу Башар Асад. Както беше споменато, САЩ подкрепя сунитите, докато Русия, Китай и Иран подкрепят шиитите, тъй че има сериозна опасност от избухването на Трета Световна война. Ето и снимки на споменатия докумен на DIA:
Индикация номер 2: Ислямска държава НЕ атакува Израел
Повече от странно и подозрително е, че ИД никога не нанася удари по Израел – това е още една индикация, че ИД се контролира от Тел Авив. Ако ИД бяха истинска и независима организация, която не е дирижирана от САЩ и Израел, то защо досега не са посягали на Ционисткия режим, който е нападал почти всички съседни мюсюлмански държави от 1948 насам? Израел нападна Египет, Сирия, Ливан и естествено погълна и подложи на геноцид Палестина. Тел Авив се опитваше систематично да раздели и завладее своите арабски съседи. Израел непрекъснато се оплаква от ислямския тероризъм. И все пак, когато ИД се появи на сцената като кървав и варварски господар на ислямския тероризъм, не намира никаква вина у Израел и не вижда причина да напада режима, който е извършил такива несправедливости срещу мюсюлманите. Това със сигурност не е изглежда достоверно и нормално.
ИД и Израел не се нападат един друг, напротив – помагат си. Израел настаняваше ранени бойци на ИД и други опозиционни групи в болниците си! Смъртни врагове или най-добри приятели?
Индикация номер 3: Джиповете Тойота
От къде ИД се сдоби с цяла армада от еднакви пикапи на Тойота? Защо толкова много снимки показват огромни количества от пикапи на Тойота, които си приличат, както по модел, тъй и по цвят? Както една статия от Информационна Клирингова къща пише:
„Официалното становище е, че ИД са откраднали тези пикапи от „добрите терористи“ (Ан Нусра), които съвсем официално получиха готините си возила от американското правителство. Което обаче ни навежда на някои въпроси. Не на последно място измежду тях е – защо САЩ дава луксозни пикапи и превозни средства на каквито и да било терористи? И в този ред на мисли за колко големи армади от джипове говорим?
Колко джипа и камиона САЩ са доставили досега? Къде точно Ислямска държава съхранява една такава ценна колекция? И защо са все Тойота? Хрумване на терористите ли е, или предпочитания на федералното правителство? Тойота имат ли проблем с новият си имидж, който това поражда? Или многото снимки на карани от ИД машини на Тойота е някаква перверзна реклама за автомобилният гигант?“
Някои от тези превозни средства са били използвани преди да бъдат изпратени от САЩ и Канада в Сирия. Този тексаски водопровдчик откри за собствен потрес, че старият му пикап се използва във войната с неговото собствено бизнес име на вратата!
Индикация номер 4: Първокласните умения на ИД в интернет и социалните мрежи
Проблемът с Тойотите ни води до следващият въпрос относно Ислямска държава. Кой се грижи за тяхната публичност? Как успяха да снимат толкова много пикапи на Тойота в движение? Как съумяха да овладеят западните социални медии толкова добре, че да развиват активна пропаганда в тях? Как се научиха да режисират и правят професионални видео клипове, на които извършват обезглавявания (някои от които фалшиви)? Как една варварска група от убийци, която говори на език, доста по-различен от английския, която лансира фундаментализма и шариатското право, която критикува всичко западно, съумя да развие такива страхотни маркетинг умения в социалните мрежи?
Индикация номер 5: Израелската група SITE първа пуска всяко видео на Ид
Друга следа, която доказва, че ИД е креатура на Вашингтон и Израел е факта, че израелската група SITE (Издирване на международни терористични формирования) винаги са първи в „намирането“ и публикуването на видео клиповете (както съпредседателката Рита Кац без да иска се изпусна по този повод). SITE беше замесена в поредица от фалшиви видео клипове с екзекуции направени от ИД през 2014. Когато си говорим за инсценирани екзекуции, защо фиктивната турска телевизионна драма показва екзекуции точно като тези на ИД?
Индикация номер 6: Лидера на ИД Абу Бакр ал-Багдади е агент на Мосад
Въпреки, че това е трудно за потвърждаване, има доклади идващи по линия на Сноудън, че лидера на ИД е израелски агент, с истинско име Симон Елиот или Елиот Шимон: (Бележка на редактора: предстои това да се верифицира)
„Симон Елиот (Елиот Шимон) известен като Ал-Багдади е роден в семейството на двама евреиски родители и е агент на Мосад. Предлагаме три превода, чиято цел е да докажат, че халиф ал-Багдади е пълноправен агент на Мосад и от евреиски произход:
Истинското име на Абу Бакр ал-Багдади е „Симон Елиот“. Т.нар. „Елиот“ е бил рекрутиран от Мосад и впоследствие обучен в тънкостите на шпионажа и психологическата война срещу арабските и ислямски общества. Тази информация бе приписана на Едуард Сноудън…“
Башар Асад, президент на Сирия. САЩ активно се опитват да дестабилизират правителството му.
Индикация номер 7: Изтекли документи и кореспонденция, които показват, че САЩ активно се опитват да свалят сирийското правителство.
Джулиан Асанж от Уикилийкс свърши страхотна работа в намирането на информация относно това, което трябваше да се случи в Сирия преди „Арабската пролет“, както и настоящата война, която почна в 2011. Той разкри как Уилям Роебюк, тогавашният шарже д’афер на американското посолство в Дамаск, заговорничеше срещу сирийското правителство. Следните цитати от депеши на Роебюк до Вашингтон показват как той е търсел слабости в правителството на Асад:
„-Слабост:
-СЪЮЗЪТ С ТЕХЕРАН: Башар се стреми да затвърди добрите си отношения с Иран, търсейки нужната му подкрепа, като в същото време не иска да отблъсне напълно умерените сунитски съседи на Сирия, като бъде припознат за проводник на персийски и шиитски интереси. Решението му да не присъства на Талабани) Ахмединиджад конференция в Техеран след пътуването на Моалем в Ирак може да се разгледа като манифестация на Башаровата чувствителност относно арабският поглед над съюзът му с Иран.
-Възможно решение:
-ДА СЕ ЗАИГРАЕМ СЪС СУНИТСКИТЕ СТРАХОВЕ ОТ ИРАНСКОТО ВЛИЯНИЕ: Има страхове в Сирия, че иранците са активни в шиитски прозелитизъм и конвертиране в шиитството, най-вече на бедни сунити. Въпреки, че въпросът често се преувеличава, такива страхове отразяват един елемент от сунитската общност в Сирия, която все повече се чувства заплашена и се фокусира върху разпространението на иранско влияние в страната през различни дейности от строежа на джамии до навлизането на ирански бизнеси. Както египетската, така и саудитската делегация тук (както и известните сирийски сунитски религиозни лидери) отдават все по-голямо внимание на този въпрос и ние трябва да се координираме с техните правителства, с цел по-мащабното фокусиране и агитиране на тези въпроси.“
Индикация номер 8: Русия бомбардира ИД, САЩ ги защитават
Преди руската военна намеса в Сирия, Щатите твърдяха, че „удрят“ ИД, но Русия съумя да стори за няколко месеца това, което САЩ не успяха с години. Защо? Дали Щатите са във военно отношение тотално некомпетентни или това е още едно доказателство, че Вашингтон финансира и подкрепя Ислямска държава? В даден момент имаше дори доклади според, които на американските войници им е нареждано да не стрелят по цели на ИД, дори да са им на мушка, както пише в тази статия на Свободен Фар:
„Щатски военни пилоти, които се връщат от сраженията срещу Ислямска държава потвърждават, че са били възпрепятствани при пускането на 75 % от смъртоносният си товар върху терористични цели, защото нямали добра видимост за удари, според виден член на Конгреса.“
Защо говорителя на Държавният департамент Марк Тонър, не се радва, че ИД загубиха Палмира?
Индикация номер 9: ИД винаги служи като добро извинение за интервенции
В крайна сметка отчетете следното: защо ИД винаги се използва като перфектното извинение за продължаващата военна интервенция в Сирия? Предвид историята на чуждестранните намеси в Сирия и най-вече на САЩ и Израел през последните 70 г., не е ли твърде удобно, че ИД се използва за създаването на безполетни зони, въздушни удари и намесата на сухопътни сили? Как САЩ и Израел биха превзели Близкия изток без техният франкенщайновски домашен любимец наречен „Ислямска държава“?
Споделете тази статия с тези, които все още не са прозряли истината за ИД. Мнозина все още робуват на пропагандата. Веднъж щом достатъчно от нас прозреят истината, тази опасна и нелепа терористична организация ще изгуби своята полезност и ще изчезне. Тогава може би, една голяма част от хората ще дръпнат завесата и веднъж завинаги ще осъдят истинските кукловоди.
Заключителна бележка
ИД е американско-израелска креатура, индикация номер 10: ИДИЛ е акроним за Мосад
ИДИЛ е акроним не само за Ислямска държава на Ирак и Леванта, но и за тайните служби на Израел! Това е друг начин да се нарича мрачната шпионска организация на ционистите, чието мото е „чрез измама ще воюваме“. В това видео, 2-мата автори, които биват интервюирани (Дан Равив и Йоси Мелман) признават, че ИДИЛ е равнозначно на Мосад.
Автор:Макия Фриймън е редактор на сайта за алтернативни новини The Freedom Articles и старши разследващ в ToolsForFreedom.com. Той пише за различните аспекти на истината и свободата, като излага на показ световната конспирация, предлагйки решения за създаването на една нова общочовешка система на мир и просперитет.

Мнението на редакцията не съвпада задължително с това, което се излага в статиите

Ако тази статия Ви е харесала, споделете я

 

One thought on “Ислямска държава е креатура на САЩ и Израел

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'