Импотентността се лекува с тестис от козел

Интернет е пълен с редица фалшиви сайтове, които предлагат решение на мъжката импотентност. Над 99% от същите обикновено са абсолютна измама, но последният 1% може да се окаже пълен абсурд.Проблемите с половата система при мъжа обикновено може да бъдат символ за други по-сериозни проблеми и само лекарите могат да помогнат в тази ситуация. Благодарение на новия документален филм „Nuts!“, някои подобни шарлатани могат да получат медийно внимание. Един такъв човек е и ексцентричния сексолог от Канзас, който смята, че може да реши еректилната дисфункция с тестиси от козел, пише men.hotnews.bg

Мъжът не иска да разкрива клиентите си, но гарантира, че негови клиенти са били много звезди от Холивуд. Лекарят твърди, че може да постави въпросното тяло в пациента и точно след 9 месеца, същият ще може да се нарича баща. Филмът се опитва да открие някои от най-откачените „лекарски“ процедури, които едва ли биха могли да бъдат покривани от здравната каса.

Режисьорът Пени Лейн трябваше да дойде в България, за да направи филм за Оскар, но едва ли е чувал за нашата страна. Ако се интересувате още от абсурдната медицина, тогава предлагаме да видите „Nuts!“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'