Хомосексуална двойка уби 8 годишно дете

„Аз ще се променя… Бях много лоша и непослушна“, е написала 8-годишната Айша Али в дневника си, пише „Индепендънт“.

Момичето било измъчвано до смърт от майка си и нейната приятелка – лесбийка. А тези думи детето написало часове преди да бъде убито.

Писмото обаче послужи за доказателство по време на процеса в лондонския съд, където вчера майката на Айша – 35-годишната Поли Чоудъри и 43-годишната Кики Мудар бяха обявени за виновни в убийство.

Двойката беше обвинена за убийството на „интелигентно и обичливо“ малко момиченце. То бе открито мъртво в дома му в Чадуел Хийт. Полицията откри впоследствие постинги във Facebook и текстови съобщения, в които любовницата Мудар обяснявала на майката как трябва да дисциплинира по-твърдо дъщеря си.

Според разследващите тя виждала в нея заплаха за връзката им. Под нейно влияние, бил създаден цял списък с прегрешенията на Айша. Сред тях било „обиждане и пуфтене“, „разказване на лъжи“, „грубо държане“ и дори „не оставя обувките си на правилното място“.

В края на краищата за някое от тези прегрешения двете са я пребили с дървен черпак, а когато губела съзнание, я събуждали с леден душ. При аутопсията лекарите открили повече от 40 рани по тялото на детето. / От Валерия Белчевска в Trio.bg 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'