Глория гушна 10 бона за Нова година, но това е НИЩО!!! Азис и Лили Иванова са българските РОКФЕЛЕРОВИ
Повечето родни певци захлебват здраво край празниците като основната част се изнасят по родното Черноморие. Глория ще гушне 10 бона навръх Нова годинa.

С хилядарка по-малко ще вземе Десислава, която ще пее на 30 декември, а първия ден от новата година ще озвучи Орлин Павлов.

Виктор Калев и Тони Димитрова ще пеят в баровски хотел край Варна, а работата им в новогодишната нощ ще им донесе по три бона. Всички те обаче имат и други участия в района, така че ще си тръгнат с по около 5 000 лева. За морето се стяга и Ненчо Балабанов. Той ще е водещ на парти в луксозен хотел. Там участие ще има щерката на Глория Симона Загорова, пише Блиц.

Йоана Драгнева, Поли Генова и Графа ще пеят на площада в София. Близо 2500 лв. ще прибере Софи Маринова, която има участие във Велинград. Глория ще пее в хотела на Галин и Галена в Арбанаси и по непотвърдена информация ще прибере 10 бона хонорар. Водещ ще е актьорът Иво Танев.

Лили Иванова ще си остане вкъщи втора година, след като миналата година концертът й в НДК заедно с Азис се провали с гръм и трясък, пише столичен седмичник.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'