Глобална Европа е готова да унищожи националните държави и ЕС в интерес германските нужди от повече работна ръка
Европейският съюз попадна в капана на мултикорпоративните интереси на глобалистите, които се интересуват само от печалбите в региона и в капана с мигрантите, като унищожава националните държави, своята национална, културна и религиозна идентичност, история и социални постижения.

Защо? Защото Германия имала нужда от повече имигранти, отколкото са влизали през последните десетилетия, за да се справи с нуждата от работна ръка за пазара си на труда. Глобализмът жертва етническия и културен състав на континента в интерес на мултиикономическите интереси на глобалния бизнес.

За да се запази сегашният темп на развитие на Германия, годишно в страната трябвало да влизат и остават 500 000 души.
Според изчисленията на Института за изследване на пазара и труда, ако броят на новодошлите се ограничи до 200 000, това ще намали хората в трудоспособна възраст от 45 на 37 милиона до 2050-а година.

В случай, че границите на ЕС и Германия бъдат затворени изцяло, липсата от работна ръка щяла да се отрази трагично на пазара на труда, като до 2050 година от 45 милиона работещите ще намалеят до 30 милиона, посочват сметките на института за изследване на пазара и труда, цитирани в списание „Шпигел“.

Предлаганата от баварския ХСС квота на миграцията до 200 000 души годишно също не отговаря на нуждите на пазара, става ясно от анализа.

За да се запази сегашният темп на развитие на Германия, годишно в страната трябва да влизат и остават 500 000 души, смята институтът.

Най-добрата година за глобалистките идеи била, когато в Германия са пристигнали 1,5 милиона мигранти.
Русия и Китай, Израел и други държави изритаха „Петите колони“ на глобалистите и неоконите от държавите си. Русия и Китай изгониха„ неправителствени организации“, които „Партията на войната“ от САЩ използва като геополитически инструмент за вътрешно влияние в суверенни държави. Неоконите целяха да използват и ИД като нерегулярна армия срещу Европа, Китай и Русия.

Китай, който беше твърде зает и разсеян с икономическия си просперитет и забогатяване беше лесна мишена за Вашингтон. „Фондация Рокфелер“ в Китай поддържаше проамерикански китайски професори и ги финансираше, за да пропагандират в китайските университети. Американските корпорации, действащи в Китай започнаха да назначават китайски политици от висшия ешелон на властта, за да ги контролират чрез финансовата им зависимост от тях.

Колко познато и у нас!

Целта бе проста – да бъде компрометирана лоялността на тези китайски политици към интересите на собствената им държава.

Надявайки се, че са успели, Вашингтон набра смелост, за да организира чрез своите НПО-та, бунтовете и протестите в Хонг Конг, внушавайки си, че те ще се разпространят и в самия Китай, а политиците от управляващата класа, купени с американските пари, ще помогнат за това. Не успяха — голям провал.

Но, в Европа сме слепи, глухи и неми

След като, „партията на мира“ (на Тръмп),победи „партията на войната“ (неоконите) и в САЩ, победи здравият разум на обикновения американец, победи интуицията за самосъхранение на американския народ — за съжаление този клан остана на власт в Берлин, Брюксел, Париж и сателитните им столици.

Остава ни само да работим и за осъзнаването на европейците и българите, в частност.

Победата на Доналд Тръмп има и друго измерение. Американската държава бе попаднала в плен и служеше като инструмент на транснационалните корпорации, на глобализацията, на наднационалните елити. Американският народ си върна своята държава, а Европа остана в плен на „същите елити“.

Кой е шокиран от избора на Доналд Тръмп? Франсоа Оланд и Ангела Меркел, или Николай Ненчев заедно с Даниел Митов? Глобалните медии се опитват да създадат впечатление, че „светът е шокиран“. Народите по света не са шокирани. Шокиран е само този транснационален елит, който е подбран, кадруван и свързан с обслужването на своите попечители от „партията на войната“ в САЩ.

Виктор Орбан, Милош Земан, Си Дзинпин, Нарендра Моди, Абдел Фатах ал Сиси, Владимир Путин, Наваз Шариф, Хасан Рухани, Реджеп Ердоган и десетки други въобще не са шокирани от победата на Доналд Тръмп. Още първия ден след изборите повечето от тях го поздравиха. А ,някои си измислиха телефонен разговор с Тръмп.

Огромно число жители по света приветстват избора на американския суверен, на американския народ. Това, че Франсоа Оланд се бе вцепенил и не можа да честити победата на Доналд Тръмп, само потвърждава казаното по-горе.

Докато България е „наводнена“ от мигранти, а в района на Родопите джамиите и бурките се увеличават, българският премиер и вездесъщата Кристалинна също споделят мнението, че обезлюдените райони в страната могат да бъдат заселени с мигранти. Смайващо бе мнението на кандидата за поста генерален секретар на ООН от България, Кристалинна Георгиева, че терористичната организация „Ислямска държава“ и „Боко Харам“ може да се чуят в ООН, когато вземат властта.

От думите й следва, че тези организации могат да получат легитимност и сила, както писа Чуков.

Е не и се получи и си я прибраха в Световната Банка.

Къде ли ще скрият Плевнелиев, Митов, Ненчев?

Правителството на ГЕРБ и реформаторите, както и правителствата на Германия и Франция бяха свързани с властовия център зад Хилари Клинтън, Обама, Сорос, Виктория Нюланд с „Партията на войната“ в САЩ или т. нар. неокони.

Победата на Доналд Тръмп и Румен Радев доведе до сериозни промени в САЩ,ЕС и в България.

Особено ярките клакьори на неоконите в България – Плевнелиев, Борисов, реформаторите, Даниел Митов и Николай Ненчев си отиват, а някои вече са клиенти на прокуратурата.

Обаче медийната истерия у нас в полза на Хилари Клинтън продължава с пълна сила и след катастрофалната загуба на неоконите, което показва, че въпреки загубата в САЩ, глобалният клан продължава битката за Европа и за България.

Относителното затихване във времето на проекта „ГЕРБ“,(помпан само от странни социолози),предизвиква лавина от промени. „Америка за България“ си организира и назначи няколко нови партии.

Започва процес на подмяна на една голяма част от политическия елит. Някои от крупните грантовици вече се ослушват, за нов господар, но други още се надяват.

Въпреки, че се очаква геополитическата конфронтация между Русия и САЩ на българска територия да намалее значително, българските слуги на Партията на войната, правят всичко възможно да продължи нарастването на конфронтацията с Русия от, което всички българи само ще загубят.

Автор: Йордан Халачев Източник: ПРЕГЛЕДВашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'