Ген.Радев смята за безумие изграждането на бежански центрове в страна с демографска криза
„В обществото вече прокарват тезата, че в области на България с проблемна демография ще се строят центрове, където да се настаняват бежанци. Аз съм против подобна политика по отношение на мигрантите“.

ВИЖТЕ ОЩЕ: БРЮКСЕЛ ЩЕ ПЛАЩА ЗА ЗАСЕЛВАНЕТО НА МИГРАНТИ В ЗАПАДАЩИ БЪЛГАРСКИ ОБЩИНИ

Това заяви кандидатът за президент, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от БСП ген. Румен Радев, при посещението си в град Велики Преслав. Там той се срещна с кмета на града Александър Горчев, членове и симпатизанти на левицата.


 

Според Румен Радев са необходими спешни мерки за укрепване на границата, нужна е и специализирана техника, която да помага за справяне с мигрантския проблем.

 

„Каналджийството трябва да бъде обявено за престъпление срещу националана сигурност“, категоричен бе кандидатът за президент Румен Радев.

 По-късно през деня Румен Радев посети и град Шумен, където се срещна с граждани. На събитието присъства и проф. Валентина Аврамова, председател на регионалния инциативен комитет, Деница Златева, член на ИБ на БСП, народният представител от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Иван Иванов, членове, симпатизанти на левицата и граждани. Epicenter

loading…


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'