Франция харчи пари за реклами срещу сексизма, докато по улиците й кръстосва шериатска полиция
Държавния съвет, най-висшият административен съд на Франция реши, че в името на религиозната свобода, няма как да се забрани носенето на буркини. За мнозина франузи това решение изглеждаше логично – защо да се забранява на хората да носят, каквото искат? Последствията дойдоха по-късно.

Ако някой не разбира, че ислямският дрескод е троянски кон на ислямизма, ще го научи много скоро.

Няколко скорошни инцидента:
7 септември, Бретон: 17 годишно момиче е пребито от мъж, защото носела „твърде провокативно облекло“. Нападателят е избягал, полицията няма идея какво се е случило, но на всеки разумен човек му е ясно, че това е само началото.

7 септември, Тулон : две семейства, който карали колела по велоалея били нападнати и обиждани от 10-тина „младежи“ (френската преса използва думичката „jeunes“, т.е. „младежи, за да избегне използването на „араби“, „мюсюлмани“ или „африканци“). „Младежите“ наричали жените „курви“ и, когато мъжете им възразили, настанал побой. Един от съпрузите е оставен в безсъзнание, с множество лицево-челюстни травми.

19 юли, курорт в Гарде-Коломбе (Алпите) – мароканец наръгва с нож жена и 3-те й дъщерички, защото „курвите бяха неприлично облечени“. Нападателя Мохамед заявил пред съда, че той е жертва, а не наръганите жени, защото религиозните му чувства били „наранени от провокативното и курвенско поведение, което жената и дъщерите й имаха“.
Има стотици такива случаи, за които стотина статии няма да стигнат.

18-годишната Мауде Валет от Тулон е нападната, бита и плюта от мюсюлмански момичета в автобус, защото носела къси панталонки. По-късно момичето е принудено да се снима и да сложи надпис "Аз съм кърва" след, което снимката е качена във Фейсбук. Междувременно полицията разследва стотици подобни случаи
18-годишната Мауде Валет от Тулон е нападната, бита и плюта от мюсюлмански момичета в автобус, защото носела къси панталонки. По-късно момичето е принудено да се снима и да сложи надпис „Аз съм курва“ след, което снимката е качена във Фейсбук. Междувременно полицията разследва стотици подобни случаи

Редица френски общественици и учени си задават следните въпроси:

Появява ли се шериатска полиция във Франция?

Жертват ли френските власти една свобода заради друга?

Шериатска полиция

На теория във Франция, за разлика от Германия и Великобритания, няма организирани шериатски патрули, които да наказват заради консумация на алкохол или „неприлично“ облекло. И все пак банди от „младежи“, както момчета, така и момичета, вършат именно това. Години наред „големите братя“ принуждават своите жени, сестри и майки да не излизат без бурки, хиджаби и забрадки. Това се случваше предимно в ислямизираните предградия, където нормалните граждани не ходят. Напоследък тази тенденция се налага и в самите центрове на големите градове и засяга не само мюсюлманките, но и жените от други конфесии и етноси (най-вече французойките).

ВИЖТЕ ОЩЕ: ИЗНАСИЛЕНАТА ШВЕЦИЯ

Селина Пина, бивш общински съветник от Ил дьо Франс заяви пред Le Figaro следното:

„При последните документирани атаки, като тази в Тулон, нападателите, които са крещяли на жените „курви“, са се държали като истинска „полиция на честта“.  Не може да се обясни по-ясно от това, че става въпрос за призив към скромност и автоцензура като социална норма, илюстрирайки ислямското отрицание на женското тяло, като нечисто и грешно. “

Лаурен Бувет, професор по политология отбелязва на Фейсбук стената си, че след нападението на мюсюлмани над няколко френски семейства в Тулон, правозащитниците, които били „професионални борци против расизма“ се снишили и запазили мълчание. Мълчалив бил и министърът на женските права.

Властите си мълчат по тези въпроси, но за сметка на това се говори за наливането на милиони евро в кампания за женските права. Очевидно френското правителство и администрация не знаят, че най-сериозната заплаха за правата на жените е ислямизма. Мнозина на Запад все още не осъзнават, че ислямизма е политическо движение, което е във война със Запада и западните ценности, включително женските права и равноправие.

По материали на Le Figaro, Института Гейтстоун и журналиста Ив Мамоу от Le Mondloading…


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'