Forbes: Перспективите пред руската икономика са такива, че всички русофоби изпадат в истерия!!!
Русия успя успешно да преодолее последствията от санкциите, а настъпващата година обещава да бъде крайно успешна за местния фондов пазар, счита журналистът от списание Forbes Кенет Рапоза.
Денежные купюры и монеты РоссииОбръщайки внимание на тези факти, Рапоза прави следния извод:

 

«Непрекъснатите разговори на политиците за това, че Русия е лошо момче, вече не пречат на инвеститорите».

 

Позитивен сигнал, според журналиста, е също ръстът на промишленото производство с 3.2 % през декември 2016 г. При това авторът на статията отбелязва, че БВП на страната все още демонстрира отрицателни показатели, а слабото вътрешно търсене затормозява процеса на възстановяване на икономиката.

Граффити в поддержку рубля на стене дома № 42 по улице Боровой в Санкт-Петербурге
В заключение журналистът прави прогнозата, че успехите на руската икономика ще опечалят много западни политици, настроени враждебно по отношение на Москва.

Най-тъжен ще е Джон Маккейн.

инфо:bgr.news-front.info

One thought on “Forbes: Перспективите пред руската икономика са такива, че всички русофоби изпадат в истерия!!!

  • 30.01.2017 at 17:59
    Permalink

    Глобалистите смятаха, че с Русия е свършено, тъй като бяха я разорили. Но това е държава която може сама да обслужва себе си, затваряйки границите си. Само за 2 год. тя успя да излезе от кризата и сега е с +160 милиарда €. Но кое я спаси. Спаси я новата политика, наречена КОБа. Която дава ново структурно управление на държавата и слага ред който бе пренебрегван от Хрушчов, Брежнев а да не говорим предателя Горбачов.

    Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'