Фалшива новина „катастрофира“ Лютви Местан и го изпрати „в кома“

Днес следобед, във фейсбук се появи „статия“ на сайта https://bulgaria9.wordpress.com/ в която се твърдеше, че лидерът на ДОСТ е катастрофирал тежко на магистрала „Хемус“. Според „автора“, Лютви Местан е откаран в най-близката болница в изключително тежко състояние, и се намира в кома. Естествено ние веднага проявихме интерес към тази информация, но никой не можа да я потвърди. Поради тази причина решихме, че е по-добре да изчакаме официален източник да потвърди „новината“. След като почакахме около 5 часа успяхме да се свържем с г-н Местан и той напълно отрече такова събитие да се е случвало.
Странното е, че в последните седмици медии почти убиха почетния председател на ДПС- Ахмет Доган, а сега и председателя на ДОСТ- Лютви Местан. За Доган избраха, че е получил инфаркт и едва се е оправил. За Местан постановката беше друга-инцидент с автомобил и директно го пратиха в кома, борейки се за живота си. Редакцията подозира активизиране на политически централи, на които не им харесва твърдата позиция на Местан и Доган относно патриотични формации, определени като „националисти“ да участват в управлението на България. Партенките, които излязоха от определени медии ни приличат на послание за физическа заплаха към всеки един от тях. Ахмед Доган опроверга инфаркта, очакваме официално опровержение и от Местан.
П.П. на редактора:
Въпреки, че ние също сме патриотичен сайт и най-вероятно и нас биха ни окачествили като „националисти“ и „фашисти“, бихме искали да уточним: Не желаем смъртта на никого, още повече не желаем насилствена смърт на което и да е човешко същество. Пожелаваме на всички несъгласни с нас и нашата позиция дълъг живот и крепко здраве. Ще се срещнем на полето на аргументите и убеждението. И карайте ВНИМАТЕЛНО. МОЛЯ!

Боян Цонев
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'