Евродепутати внесоха резолюция: Снежните човеци са РАСИЗЪМ!
Мислехме, че със забраната на православието, а преди това и на кръщавките, ЕС няма накъде по-надолу да слезе в либералното скудоумие. Но ето, че има. Внесена е резолюция от група депутати от зелените и либералите, за… въвеждане на правила при правене на снежен човек. Идеята е напълно да се забрани настоящият модел, при който снежните човеци са само и единствено бели. Вместо това, който прави такава фигура, ще трябва да направи минимум още 2 човека, като те да са съответно черен и жълтеещ. Така ще има равнопоставеност, твърдят вносителите. В момента снежните човеци тотално пропагандират превъзходството на бялата раса, това води до разделение в обществото и накърнява чувствата на другите раси.

Който не спазва новата регулация, ще бъде наказват с глоба до 5000 евро. Ако е дете, глобата ще се дължи от родителите, пише още в проекта.
„Това е окончателното разложение на Европейския съюз“ – така полският евродепутат Марек Дуда (консервативен католик) коментира проекта. Дуда е член на комисията по мултикултурните въпроси, където първо трябва да мине резолюцията. „Прекръстих се и се моля някога разумът да се върне в главите ни“, допълни Дуда.

Твърди се, че идеята е срещнала съпротива и от китайски и японски представители, в частта и за „жълтите снежни човеци“. Хората са разтревожени, че най-разпространеният начин за оцветяване на снега в жълто не е много престижен, и по този начин направени скулптури ще са абсолютна гавра с цялата жълта раса.

Предните 2 подобни абсурдни резолюции не минаха. Кръщавките все още не са забранени в ЕС, след като новината предизвика вълна от възмущения в католическа Италия. Православието също отпадна от списъка на „терористичните идеологии“, където го бяха добавили. Явно обаче духът на либерализма е жив, и проект след проект, превръща Европа в най-голямото посмешище в историята…

ГН2 thoughts on “Евродепутати внесоха резолюция: Снежните човеци са РАСИЗЪМ!

 • 09.01.2017 at 15:46
  Permalink

  Безумни човекоподобни, срам и позор за въпросните „евродепутати“ и за цялата престъпно-безотговорна чиновническа пасмина в така наречения европейски съюз, който по всичко личи вече не е нито европейски, нито съюз, визирайки все по-непреодолимото разединение там.

  Reply
 • 08.01.2017 at 17:07
  Permalink

  How far will the human idiotism and stupidity go?? What has the snow man anything to do with racisam. Do we have to stop calling the black colour is black and call it something else?? Snowman is built from snow, and snow is white, maybe you can ask the skies to snow black snow so it suits all the black people. Idiots and imbacils.

  Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'