Ердоган трепери от гняв! Гърция му се противопостави!
Прокурорът от Върховния съд Никос Пантелис в петък разпореди, че останалите четири турски офицери, които са потърсили убежище в Гърция не трябва да бъдат екстрадиран в Турция, пише Български новини. Четирите турски военни мъже са част от групата от осем, които избягаха в Гърция след неуспешния опит за преврат в Турция на 15 юли, пише Блиц.

По-рано през седмицата, Върховният съд също така постанови, срещу екстрадирането на останалите четирима. Никос Пантелис цитира риска от изтезания и перспективата за несправедлив процес в Турция като основните причини за неговата препоръка.

По-рано тази седмица, в две отделни сесии на Върховния съд, други двама прокурори също се противопоставиха на екстрадиция за останалите четирима мъже, позовавайки се на същите опасения.One thought on “Ердоган трепери от гняв! Гърция му се противопостави!

  • 15.01.2017 at 13:05
    Permalink

    Тоя гнусен ислямски диктатор защо не изпратят тихо мълком някой снайперист да го гръмне,а след това да се изтегли незабелязано през границата ,та да се свърши с него .Тоя тероризира цял един народ като налага собственно мислене и воля.Без него светът ще е в пъти по-добър а и родата му не е лошо да бъде заличена.Това са наглеци които са диктатори в името на личната изгода,освен това е и малоумен и опасен ненормалник.

    Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'