Eрдоган си скубе косите!Надеждите на Турция са погребани! Русия замрази преговорите!!!
Русия замразява преговорите за въвеждането на безвизов режим на пътуване за турските граждани, пише вестник „Известия“, като се позовава на източник от вътрешнополитическите кръгове в Москва.

Още преди няколко месеца покойният дипломатически представител на Руската федерация в Анкара Андрей Карлов отбеляза, че Москва не трябва да бърза с отмяната на визите за турците, преди да бъдат взети всички мерки за гарантиране на сигурността и предотвратяване на проникването на терористи в Русия. „Предстои още много да помислим, да разработим програма за изпълнение на решенията, взети от нашия президент“, говореше руският дипломат, цитиран от Фокус.

В деня, в който беше извършено убийството на Карлов бяха погребани и надеждите на турците за отмяна на визовия режим. След трагичния инцидент този въпрос ще бъде отложен за неопределено време.

„Необходимо е Турция да продължи сериозната работа по гарантиране на сигурността на пребиваващите в страната и да представи гаранции за щателни проверки на всички, планиращи да посетят Русия. Във връзка с последните трагични събития, а също и с редица инциденти, случили се през тази година, Москва засега не е готова да предостави безвизов режим за турските граждани“, разкри източникът на изданието. / КРОСС2 thoughts on “Eрдоган си скубе косите!Надеждите на Турция са погребани! Русия замрази преговорите!!!

 • 22.12.2016 at 14:38
  Permalink

  А според мен е отговор на запада за заловените от Сирийския и Руския спецназ така наречените западни „съветници“ изоставени от ислямистите в едно мазе в Алепо.

  Reply
 • 21.12.2016 at 16:19
  Permalink

  palni glupostiiii otnovo pishete putin dobre znae 4e tozi atentat e zaradi vzaimotnosheniqta s turciqq da gi skarat

  Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'