Елитът ни е селектиран и отгледан грижовно от нашето безхабериеДоживяхме лъжци да бъдат морални съдници на крадци! Борисов, Местан, Доган, Бареков, Цветанов, Цветан Василев, Яни Янев, Плевенлиев, Пеевски……

Какъв само пъстър български «елит»!
«Елит, роден, селектиран и отгледан «грижовно» от всички нас! Какво българско постижение само! Уникално! Неповторимо!

» И всекиму добро струва,
                                                само, знайте, за парата.
                                               като човек — що да прави?-
                                               продава си и душата.»
                                                                  Хр. Ботев

Тези леки и вонящи субстанции, изплували на повърхността на нашия политически живот, само потвърждават безпогрешно физическия закон, според който в мътните и буйни, поройни води тези субстанции винаги се озовават там.Ето такъв забележителен «елит» може да се роди само от контролирания, купения, корпоративния, фанатичния, организирано циганския и фалшифицирания вот!

Вот, плод на апатията и отказа на българина да кове своето бъдеще сам и това на своите деца……
Естествено е тогава други да се погрижат за това. И те го правят много добре, с пословична упоритост! Но това бъдеще е тяхно,а не нашето! Там нам ни е отредена ролята на овчето стадо, пазено зорко и направлявано от кучетата на 1% овчари!
Стадо, чиито «права»  се свеждат то да бъде стригано, доено и…..изяждано, когато и както овчарят реши!

И когато казваме, че държавата  ни е калпава, когато плюем с отвращение в нейното лице, нека в този момент си спомним, че не е луд онзи, който яде зелника, а този, който му го е дал!

Народе…..????, сърди се на себе си и на твоето 25 годишно безхаберие към собственото ти бъдеще  и това на твоите деца!
Продължавай да ходиш на риба и да береш гъби, вместо да се организираш в едно силно и монолитно гражданско общество. Такова, че на всеки да му се изпарява мерака да те доближава с ножица в ръка! Такова, способно да респектира и слага на мястото му всеки самозабравил се, нахален глупак, въобразил си че му е позволено да стриже безнаказано всичко онова, което се изпречи пред очите му!
И все пак ако някому много му се прииска да стриже и лъва, то обезателно трябва преди това да го приспи дълбоко или умъртви. В противен случай със сигурност ще си има твърде сериозни проблеми и силни преживявания покрай него! С овцата нещата са къде, къде по- елементарни и не толкова рисковани!!

 

 

Нека да завършим с нещо, което всички знаем като азбучна истина: че който не желае да си помогне сам и Господ не може да му помогне!

Венелин Дедински/ news-front

loading…


One thought on “Елитът ни е селектиран и отгледан грижовно от нашето безхаберие

  • 26.01.2017 at 16:00
    Permalink

    Затова, призовавам всеки пълнолетен и вменяем гражданин на Република България да излезе на протест за възвръщане правата на НАРОДА за да може държавата ни да се нарича НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ! Оттам нататък пътят е познат- НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ И ВЪВЕЖДАНЕ НА СОЦИАЛНАТА ПОЛИТИКА ! НАЦИОНАЛЕН ПЛАН ЗА СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ОТ БЕДНОСТТА И ВРЪЩАНЕ НА НЕГОВАТА СОБСТВЕНОСТ- ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИЯ И ЗАВОДИТЕ И ФИРМИТЕ В НЕГОВИ РЪЦЕ! ЗАБРАНА НА ИСЛЯМА И ИЗГОНВАНЕ НА МЮСЮЛМАНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ, СРИВАНЕ НА ВСИЧКИ ДЖАМИИ ДО ЕДНА! ЗАБРАНА НА ВНАСЯНЕТО НА КОРАН В БЪЛГАРИЯ ПОД КАКВАТО И ДА Е ФОРМА!!! СЪД И ЕФЕКТИВНИ ПРИСЪДИ ЗА ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ, ДОКАРАЛИ БЪЛГАРИЯ ДО НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА, ГЛАД, БЕЗРАБОТИЦА, МИЗЕРИЯ, БОЛЕСТИ И ПРЕЖДЕВРЕМЕННА СМЪРТ ОТ КРАЙНО ЛОШОТО И ИЗОСТАНАЛО МЕДИЦИНСКО ОБСЛУЖВАНЕ НА ОБИКНОВЕНИЯ, БЕДЕН БЪЛГАРИН! СЪД И ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА НА ЛЕКАРИ, ДОПУСНАЛИ ДА СЕ КОРУМПИРАТ ИЛИ ДОПУСНАЛИ ГРУБИ ЛЕКАРСКИ ГРЕШКИ, КОИТО СА ДОВЕЛИ ДО СМЪРТ НА ХОРА! СЪД И ЕФЕКТИВНИ ПРИСЪДИ ЗА УБИЙЦИТЕ НА НАШИТЕ ДЕЦА- НАРКОПЛАСЬОРИТЕ И РАЗПРОСТРАНИТЕЛИТЕ НА УПОЙВАЩИ ВЕЩЕСТВА! СЪД И ЕФЕКТИВНИ ПРИСЪДИ ЗА УБИЙЦИТЕ НА ПЪТНОТО ПЛАТНО, ПРИЧИНИЛИ СМЪРТТА НА ДЕЦА ,ЖЕНИ И СТАРЦИ, ПРЕСИЧАЛИ ПРАВОМЕРНО НА ЗЕБРА!!! РАЗСТРЕЛ НА ХОРА, ОПИТАЛИ СЕ ДА ПРЕМИНАТ НЕЗАКОННО ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА! ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС И ВЛИЗАНЕ В ИКОНОМИЧЕСКИ И ВОЕНЕН СЪЮЗ С РУСИЯ! ДРУГ ПЪТ ЗА СПАСЕНИЕ Н Я М А!!!

    Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'