Експерт: Европа трябва да измени политиката си! Алтернативата е смърт, разруха и тероризъм!!!
Европа трябва да измени политиката си, защото ситуацията е критична, заяви Вили Вимер бивш заместник-председател на Парламентарната асамблея на ОССЕ и бивш секретар на министерството на отбраната на Германия.

Мигрантската криза, която обхвана Европа е една от препоставките за плодородна почва за тероризма, престорената толерантност и приказките за дружен съвместен живот, са като заравяне на главата в пясъка. Определено проблем има, и проблемът се казва световен тероризъм. И докато западни медии усвоили финансиране от САЩ, за да рисуват образа на Русия като агресор пред света, си губят времето с измисляне на всякакви лъжи, проблемът с тероризма се задълбочава с всеки изминал ден, а опасността става все по-осезаема. Отричането на тези факти води до подобни трагични последствия, като атентатът в Берлин.
Сега всяка държава може да си задава въпроса: кой е следващия?

Европа няма единна политика по овладяване на кризата с бежанците, което позволява на терористичните структури да се възползват умело от подобна ситуация, пускайки с мигрантския поток криминални елементи, които успешно и безпрепятствано минават през границите на която и да е държава под лаченото прикритие на бежанци.
На 21 декември тази година Организацията на обединените нации (ООН) обяви, че трафикът на имигранти достига “ужасяващи размери”, с други думи бежанската криза е прекия път към разпадането на ЕС и последващ хаос.
От една страна кризата и опасността от ислямизация, от друга- зараждащите се националистични движения по целия континент.
Страните членки на ЕС, все по-малко имат желание да си сътрудничат по между си, прехвърляйки отговорността един към друг, и пишейки все нови и нови директиви, законопроекти и други. Без резултат.

Мигрантската криза не е единственото изпитание пред Европа днес, но е най-спешното и неотложно, искащо вземане на адекватно решение, което да е в съответствие преди всичко със сигурността на гражданите.

News-FrontВашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'