Екшън в кв.“Горна баня“! Мъж със здравословни проблеми се е барикадирал!
Мъж със здравословни проблеми се е барикадирал в кв. „Горна баня“, съобщи „Фокус“, като се позова на информация от  главният секретар на МВР Георги Костов. Той уточни, че тепърва органите на реда отреагират, като на мястото вече има доста полицейски сили.
Акцията на ГДБОП на бул. „Ботевградско шосе“ в София е в рамките на реализацията на организирана престъпна група за наркоразпространение, допълни  главният секретар на МВР Георги Костов. Той посочи, че на по-късен етап ще бъде обявена по-цялостна информация, пише Пик.

На въпрос дали има задържани полицейски служители, главният секретар на МВР отговори, че не би изключил тази информация. По-рано бе съобщено, че специализирана полицейска акция протича в момента на изхода на София при разклона за Богров. По първоначална информация при операцията са закопчани полицаи. Спряn е врачански бял бус, който в момента се тараши от спецполицаите. В него пътували двама униформени, които карали шест мастърбокса цигари.

Според експерти те щели да спечелят между две и три хиляди лева, ако можели да пласират стоката си. Не е ясно дали става въпрос за една и съща акция на униформените.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'