Докато не чуете Орбан, ще чувате воят на линейките и ще гледате кръвта на жертвите. Обичате ли кръв?

Днес отново имаше взрив в лондонското метро. Властите обявиха, че е терористичен акт. Нямаше загинали. Жалко. Може да се обяви, че е бил неуспешен терористичен акт. Ама няма. Защото телевизии, сайтове, полицаи, експерти и всякакви други свързани и несвързани лица, ще останат „на сухо“. И не само те. „Негово мазно величество-зрителят“, няма да види кръв, ужас и болка. И няма да има страх, и няма да има тема за омраза и разделение. Колко време губи средностатистическият гражданин да се кара и спори с някой непознат относно терора, мигрантите, исляма, християнството, Русия, САЩ и т.н. Колко енергия се разпилява в тези безсмислени спорове.
И то, само защото едни хора, управляващи Европа, действат като диктатори. „Елате, елате, знайни и незнайни, клети емигранти“ и т.н. Обаче тези хора(употребявам думата хора, само от учтивост) никак не се интересуват от болката, кръвта и жертвите. Те се интересуват от други неща. И тук-там се прокрадва някой с мнение, някой който има отговорност, мисли, разсъждава, развива се, учи се. Естествено този някой трябва да бъде смазан. И отново онези хора( , и по-точен да съм, ето непълен списък на : Ангела Меркел, Емануел Макрон, Джорджи Сорос(накъде без него), и други изявени „Европейски лидери“ които се опитват да смажат Орбан.
Европейския съд постанови, че иска, не иска, мигранти ще трябва да приеме. И той(представлявайки Унгария) им казва: НЕ! Просто е. Казва им, не. И Беата Шидло(Полша) им казва: Не! И Словакия им казва: Не! Обаче гадовете че ги санкционират, орязват, глобяват, или каквото глупавите им административни глави измислят. През това време гарите си гърмят. Летищата си гърмят. Изнасилените момичета плачат или се самоубиват. Почернените родители на убитите скърбят. Ама на Меркел и Юнкер и Сорос, не им пука. Те са с охрана, лимузини, камериери и портиери. Те са недосегаеми, непристъпни, от висотата на властта и привилегиите. Тях бомба в метрото не ги лови. Нито нападение с нож. Нито камион може да ги сгази, докато се разхождат в пешеходната зона. Тези неща не са за тях. Те са над тях.
Но, тези неща са за вас, мили ми европейски и не дотам европейски граждани. Да, бомбите, ножовете, камионите и убийствата са за вас. Те са и за вашите деца и близки. Те са посланието на дивите и необразованите. А посланието е просто: Мама ви ше ебем скапани, толерантни, богати, бели, християни европейци. Мама ви ше ебем, щото сме по-силни, по-луди, по-безскрупулни, и защото сме израснали във война. А вие скапани европейци сте израснали в мир. И затова ше ви ебем. И за кеф. Да, и за кеф. Тяхната логика е разбираема, нашата не е. Все още има граждани(и организации, но тях не ги броим, защото са финансирани), които ме обвиняват във фашизъм защото не ги искам тук. Обвиняват ме в ислямофобия, в липса на толерантност, в расизъм и каквото друго се сетите. А всъщност аз преценявам шансовете ми/ни срещу тях и мога да направя следното заключение: все още сме по-силни. И технологично, и като бройка хора, и като икономика.
Всъщност, по-силни сме именно заради парите и военните технологии. Като хора не знам. Онези от Афганистан, Йемен и Судан, са се родили във война. Първият разчленен от бомба човешки труп, са видели когато са били на 5год. За първи път са хванали оръжие на около 7год. Не знам колко убити са видели, и колко убийства са направили, но знам, че е повече от мен. И от болшинството от вас(да ме прощава професионалния убиец, който чете в момента). Освен това са необразовани, диви, нахални и с пари. Няма да имаме много дълго време превъзходство. Най-много още година. И страхът работи за тях. И затова чуйте Виктор Орбан. Просто го чуйте. И го последвайте. И ги разкарайте веднага. Насила, с бой, самолети и кораби. Разкарайте ги веднага. Връщанката принудително от там от където са. Защото докато не ги разкарате мир няма да има. Спокойствие няма да има. Докато не чуете Орбан, ще чувате воят на линейките, и ще гледате кръвта на жертвите. Всъщност, да не се окаже, че обичате кръв?

Боян Цонев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'