Диляна Попова залюби негър. Блатечки БЕСЕН, заради детето им!
Диляна Попова прежали актьора Асен Блатечки, който я прелъсти и изостави с дете на ръце, вече се оглежда за нов мъж, с когото да продължи живота си. Зад синеоката моделка и актриса имало дълга върволица от кандидати, някои от които подсигурени доста добре финансово, но не парите били водещи в избора й, а волята на сърцето. Отскоро то си имало фаворит…
В началото на годината се заговори, че Диляна е заменила Блатечки с коафьора Парашкев Тодоров, по-известен като Финчи. Любовта им пламнала в райска Доминикана, където заминали на работно пътешествие – да снимат клип към песен на Теди Кацарова. На тропическия остров стилистът се грижел за фризурите на Диляна, а покрай тях се погрижил и да запълни липсата на Блатечки.
И след завръщането им от Доминикана страстната афера продължила, но връзката им била по-скоро неангажираща. Диляна все още не била готова да има сериозни отношения с мъж, разочарована от Асен Блатечки, който затвърдил и бездруго негативното й отношение към силния пол. Затова с Финчи се разбрали, че няма да влагат чувства във връзката си, ще се забавляват, когато са заедно, но всеки ще има пълната свобода да общува и с други мъже и жени.

Точно покрай уговорката за либерална връзка Диляна срещнала друг мъж, но предвид професията му и националността му той едва ли е най-подходящият за наследник на Блатечки. От известно време цветнокож мъж посещавал апартамента на моделката и си тръгвал от него чак на сутринта. Всичко виждащи съседи подозират, че гостенинът на Диляна е състезател на „Левски“ или ЦСКА, тъй като имал атлетична стойка и походката на футболист. По-заподозрените са в отбора на Елин Топузаков, тъй като на „Армията“ тъмнокожи няма, а само двама латиноамериканци – колумбийците Рафаел Перес и Густаво Кулма. А на „Герена“ се подвизават нигериецът Бабатунде Адениджи и ганаецът Франсис Нар.
Потайният любовник на Диляна идвал в кооперацията винаги късно вечер, за да не бъде разпознат от комшиите й в тъмнината. Обикновено паркирал колата си на няколко пресечки от жилищната сграда. Винаги носел или бейзболна шапка, или вълнена, подходяща за зимния сезон, а върху нея нахлупвал почти до носа си качулката на спортна шуба.

Отново наблюдателните съкооператори на моделката разправят, че наскоро за една бройка Асен Блатечки не заварил баджанака си в покоите на Попова. Откакто оправи отношенията си с майката на сина си, актьорът поне два пъти в седмицата посещава дома й, за да види двугодишния Борил. Неотдавна обаче решил да посети бившата си извън вече установения график и само с десетина минути се разминал със спортиста пред входната врата на блока.

Чарли от „Стъклен дом“ все пак е разкрил Диляна, че води други мъже в апартамента си, в който живее с невръстното им чедо. Ако се вярва на мълвата, която обикаля светските среди, актьорът е заплашил моделката, че ако не преустанови срещите с цветнокожия си приятел пред очите на Борил, ще й вземе детето, без да му мигне окото. Затова от седмица-две спортистът не се е вясвал в квартала и най-вероятно не той гостува на Диляна, а тя на него. / Ретро.бгВашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'