Д-р Пламен Пасков: Ще има предсрочни парламентарни избори, изборът на нов американски президент ще пренареди политиката
„ИЗБОРЪТ НА НОВ
АМЕРИКАНСКИ ПРЕЗИДЕНТ
ЩЕ ПРЕНАРЕДИ ПОЛИТИКАТА“

Ще има предсрочни парламентарни избори у нас през пролетта на 2017 година. Това ще се случи, след като в Америка изберат нов президент. Това ще пренареди световната политика, коментира политологът Пламен Пасков в предаването „Делници“ в ефира на телевизия Евроком.

По повод кандидат-президентската кампания у нас Пасков коментира, че две от кандидатурите у нас са одобрени от Американското посолство Това са тази на генерал Радев и на кандидата на патриотичните организации. Бойко вече не признаван като най-доброто от Американското посолство. Каква ще бъде президентската фигура зависи от разпределението на глобалната картина, коментира Пасков.

Той коментира срещата във Варна, на която беше обсъден проекта за газов хъб „Балкан“. По думите на анализатора в обозримо бъдеще няма да се осъществят и другите два проекта Южен и Турски поток. Пасков припомни, че от миналата година Газпром отчита икономическа загуба.

Газов хъб „Балкан“ е обречен, предвид днешните цени на газа. Газпром нямат никакво намерение да инвестират в тази посока, не случайно не изпратиха свой представител във Варна, по време на срещата, добави Пасков. / Телевизия Евроком

loading…


One thought on “Д-р Пламен Пасков: Ще има предсрочни парламентарни избори, изборът на нов американски президент ще пренареди политиката

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'