Бунтът срещу Корнелия Нинова тръгва от залите на хотел „Санкт Петербург“ в Пловдив

Бивши депутати и милионери от БСП се събират днес на тайна сбирка в хотела на Георги Гергов
Бунтът срещу лидера на БСП Корнелия Нинова започва от хотел „Санкт Петербург“ в Пловдив, съобщава NBOX.BG. Днес в хотела на Георги Гергов се събират всички бивши депутати и настоящи милионери от червените редици. Целта на тайната сбирка е една – да бъде отстранена на Нинова от председателското място в БСП.
Участници в секретното рандеву са Георги Гергов, Атанас Мерджанов, Михаил Миков, Димитър Дъбов, Ангел Найденов и Георги Божинов. Червената олигархия единодушно възнамерява да лансира Атанас Мерджанов, като председателска алтернатива на Корнелия Нинова. Нека припомним, че въпросната „опозиция“ в червените редици се оформи като такава, след като Националният съвет на партията реши да направи промени в Устава и да въведе забрана за номиниране на лица, които имат поне 3 депутатски мандата. Така извън парламента останаха всички споменати по-горе лица.
Червеният милионер Гергов пък си навлече гнева на редовите членове на БСП, след като обяви, че иска да се работи за коалиция с ГЕРБ. Днес на тайната сбирка соц-баровците ще бистрят конгресната си стратегия, заключваща се единствено в отстраняването на настоящия лидер на червената партия. Сред поканените е бил и лидера на софийската организация на партията Калоян Паргов, но той е отказал да участва в рандевуто в „Санкт Петербург“.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'