Браво! Двама столични полицаи спасиха човешки живот

Двама столични пътни полицаи спасиха човешки живот, след като мъж ги помолил за помощ, след като се почуствал зле.
От МВР съобщават, че инцидентът е от вчера по обяд. Младши инспекторите Теодор Александров и Георги Шаламанов, които са служители в отдел „Пътна полиция“ в СДВР, били на пост на бул. „Цар Борис III“ в района на Княжево. Докато подпомагали движението там, към тях се приближил мъж с молба за съдействие. Обяснил, че шофирайки се почувствал зле, прилошало му и едва успял да спре колата.
Полицаите веднага подали сигнал в Бърза помощ, но виждайки състоянието на човека съобразили, че трябва да действат незабавно. Те го закарали до най-близката болница, където му била оказана спешна помощ. Мъжът благодари сърдечно на униформените, чиято бърза и адекватна реакция е спасила живота му. Младши инспектор Теодор Александров е служител в системата на МВР в отдел „Пътна полиция“ от 2000 г., а колегата му – мл.инспектор Георги Шаламанов, от 2004 г., многократно са награждавани за професионално изпълнение на задачите.
По-късно от „Пирогов“ съобщиха, че мъжът е приет с бъбречна криза, каквато получавал за пореден път, по неговите обяснения.
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'