БОЖИДАР ДИМИТРОВ СКОЧИ: ПРЕДАТЕЛСТВО Е ДА СЕ ЗАСЕЛВАТ БЪЛГАРСКИТЕ СЕЛА С БЕЖАНЦИ!!!

У нас има цели обезлюдени села и пусти къщи, които биха могли да се предоставят на бежанци и с подходяща интеграционна политика отчасти да се решат проблемите на трудовия пазар и демографията. Мнението изрази зам.-председателят на Народното събрание Иван Иванов при посещение в Швеция с наши делегати, съобщава в. „Труд“.

Национално престъпление е при 3,5 млн. българска диаспора в чужбина, повечето от които искат да се приберат, да внасяме бежанци и да заселваме селата с тях, коментира пред вестника проф. Божидар Димитров./Марица.бг

 

Очаквайте още по темата

10 thoughts on “БОЖИДАР ДИМИТРОВ СКОЧИ: ПРЕДАТЕЛСТВО Е ДА СЕ ЗАСЕЛВАТ БЪЛГАРСКИТЕ СЕЛА С БЕЖАНЦИ!!!

 • 28.09.2016 at 14:13
  Permalink

  Mnogo galko za Balgaria tazi hubava Dargava , no neostanaha i mnogo balgari , kak 6 tese opravi pri takova upravlenie

  Reply
 • 27.09.2016 at 22:27
  Permalink

  Добре, де – всички виждате (а може би не?) че това е от преди 3 месеца, сиреч – претоплена манджа. Някаква мисловна дейност да поражда този факт? Например, за тези 3 месеца колко обезлюдени села бяха заселени с мигранти?

  Сега звездната селянка Нинова пусна някаква смрадлива съветска партенка и всички вият на умряло, но никой не проверява това така ли е или не.

  Такива хора като масовия българин (мразим да мислим!) още поне 100 години ще бъдат правени на маймуни от всякакви националпопулисти и по-обикновени крадци и мошеници.

  Хак да ви е!

  Reply
 • 27.09.2016 at 22:08
  Permalink

  Предлагам депутатите да предоставят своите имоти за заселване на бежанците, а не чуждите имоти!

  Reply
 • 27.09.2016 at 21:54
  Permalink

  Браво Професоре, това е насилие спрямо българския народ. Обявете Референдум, нека народа си каже думата а не разни марионетки на Брюксел.

  Reply
 • Pingback: Брюксел ще плаща за трайното заселване на мигранти в западащи български общини - Български журналъ

 • Pingback: След меле, в което имаше пострадали, харманлийци са на протест срещу бежанския лагер в града - Български журналъ

 • 15.06.2016 at 20:37
  Permalink

  СЕГА СЕ УБЕЖДАВАМ, ЧЕ В ПАРЛАМЕНТА СА СЕ ЗАСЕЛИЛИ ЛУДИ. СИГУРНИ ЛИ СТЕ ГОСПОДА, ЧЕ ТОВА Е ПАРЛАМЕНТА? ДА НЕ СА ПРЕМЕСТИЛИ БИВШИЯ “БАТКУН“ ТАМ?
  НИЕ СМЕ ГИ ЗАРЯЗАЛИ ТЕЗИ КЪЩИ ОТ ЗОР И МЪКА И БЕЗПАРИЧИЕ, БЕЗРАБОТНИЧЕСТВОТО И МИЗЕРИЯТА НИ ИЗГОНИХА – В ЧУЖБИНА СМЕ ЗАРАДИ ВАС. ПРЕДИ ДА ИЗОСТАВИМ КЪЩИТЕ СИ – ВИЕ НИ ИЗОСТАВИХТЕ. ПАДНАХА КЪЩИТЕ НИ, НО ПРЕДИ ТОВА ПАДНА ГОРДОСТТА НИ….
  КАКВО МИСЛИТЕ? ЧЕ ОСИНОВЯВАТЕ АГНЕТА? МАЙ ЩЕ ВИ ЯДАТ ВЪЛЦИ……

  Reply
 • 15.06.2016 at 9:14
  Permalink

  Намирам това за страхотно!Най-накрая ще ни предоставят законен повод да скочим и да ги изтрепем по плщадите!!!Тея имихранти как точно ще обогатят пазара ни,като евтина работна ръка ли?Че те и сега хората работят за стотинки.Аааа,може би с по-добра квалификация?Гусин Иванов,разполага ли с поне данни,в кои точно сектори на ядрената ни енергетика например биха били полезни въпросните мигриращи професори,физици,и кардиолози……?А колкото до демографския ни проблем,като как го вижда Гусин Иванов?Ще въведем съботно заплождане на принципа на Ленинския съботник ли?Като няма с каква реч да блесне в очите на делегатите,Гусин Иванов май просто е решил да декламира някоя Европейска ценност,та белким отбие номера „да се не изложим пред чужбината”Риторично ще дам отговор на назрелия въпрос-А сте ни барнали бащиното,а сме ви разкатали фамилията!!!(отдолу са ми истинските имена,плужеци такива)

  Reply
 • 15.06.2016 at 9:00
  Permalink

  И какво ще ги правят там, по селата?! Може би имат предвид, че точно заради тях ще създадат работа, ангажименти, за да ги социализират и да ги направят съвестни данъкоплатци?!

  Reply
 • 14.06.2016 at 16:20
  Permalink

  Анализ на “Булг-стратфор”

  Приятели,

  Научавам, че някакви Реформатори-Гербаджий, искали да Експропреират Бащината ни собственост по селата и да я ПОДАРЯТ на никому неизвестни и от никого не канени мигранти…

  – Това, че ни управляват Алчни хора, го знаем от години…!
  – Това, че у нас има бандити, също го знаем отдавна…!!
  – Сега разбираме, че ни управляват алчни бандити, при това не признаващи нито Закон, нито дори Конституция…!!!

  Как така управляващите ни бандити, ще заселват мигранти по селата в нашата Частна и неприкосновенна собственост, докато ние робуваме за някое и друго евро или долар по света…???

  Конституция на Република България…:
  Чл. 17. (1) Правото на собственост и на наследяване се гарантира и защитава от закона.
  (2) Собствеността е частна и публична.
  (3) Частната собственост е неприкосновена.
  (4) Режимът на обектите на държавната и общинската собственост се определя със закон.
  (5) Принудително отчуждаване на собственост за държавни и общински нужди може да става само въз основа на закон, при условие че тези нужди не могат да бъдат задоволени по друг начин и след предварително и равностойно обезщетение.

  Питам:
  1. От кога нуждите на световната икономическа миграция са станали „държавни и общински нужди…“…???
  2. Както е тръгнало, ще им подарят жените и децата ни, че нали имали и сексуални нужди…

  Да-а-ааа, наистина ни управляват Гангстери за Експроприация на Република България…!

  Срам за Нас, че още ги търпим… “да беснеят над бащина ни огнище”…!!!
  .

  Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'