Бойко Борисов: Ако Патриотичният фронт излязат от управлението, значи не са патриоти и не си обичат държавата

Значи не си обичат държавата, не са патриоти, ние не сме стабилни.Борисов посочи, че изразява благодарността си за съвместната работа с вицепремиера и министър на труда и социалната политика в оставка, издигнат от политическа АБВ, Ивайло Калфин. „Там направихме много работа заедно. Той се държа изключително джентълменски обяснявайки колко добре и правилно сме работили”, заяви още премиера, информира агенция Фокус.

По думите му, претенции и проблеми всеки може да си намери и измисли. „Идват президентски избори и като ги слушам как се мъчат да се кандидатират. Това са политически ходове. Разбирам ги, има го това в политическата игра. Пожелавам им успех. Просто не се интересувам от другите партии. Интересувам се от моята”, посочи още Борисов.

Премиерът каза, че един ден, ако Ивайло Калфин иска да се върне в кабинета, той е готов да работи с него. „Ние изградихме не само колегиална, но и приятелска дружба, доверие, разбирателство с целия екип от Министерски съвет”.

3 thoughts on “Бойко Борисов: Ако Патриотичният фронт излязат от управлението, значи не са патриоти и не си обичат държавата

 • 21.06.2016 at 12:37
  Permalink

  „Ако Патриотичният фронт излязат от управлението, значи не са патриоти и не си обичат държавата“ или с други думи „Ако Каракачанов и Симеонов ме изоставят ще загубя част от мнозинството в парламента и може да се стигне до предсрочни парламентарни избори уа уа уааааа 😀

  Reply
 • 15.05.2016 at 18:12
  Permalink

  САЩ ще унищожи ЕС. Държава с името „България“ в американските планове не е предвидена да съществува!
  in Без категория, Политика

  Боян Чуков е роден на 25 юли 1952 година в град София. Специалист по политически науки с дипломатическа кариера в Париж и Мадрид, журналист, външнополитически съветник и съветник по националната сигурност. Той е един от топ външнополитическите наблюдатели на България. Единствено и само за Skandalno.net експертът склони да направо своя експертен анализ за случващото се в света и ролята му върху България.
  Готви ли се САЩ да унищожи Европейския съюз и България?
  Реклама:
  Все още ли Америка е първа сила в света?
  Защо страните от Източна Европа никога няма да настигнат Запада?
  Реклама:
  И какво ще се случи, когато средния китаец достигне стандарта на живот на средния американец?
  На тези и още куп прелюбопитни въпроси г-н Чуков отговори в пространно интервю. Ето го:

  – Америка все още ли е първа политическа сила в света?
  Отговорът на този въпрос е в речите на Обама! Да вземем последното му изказване от трибуната на ООН. Речта му беше насочена единствено и само към избирателите му в Америка. Той говореше като протестантски пастор, който проповядва на паството си и разяснява кои са добрите и лошите в света. Като естествено добрите са САЩ. И всичко, което е добро за САЩ, е добро и за останалия свят. Речта му представляваше емоционална смес от много теми без ясно и категорично послание, без да задава проблемите и техните решения. На обратния полюс бяха в изказванията си китайския лидер Си Дзинпин и Путин. В речите им имаше програма, цели, предложения за това как да се развива света занапред. Докато Обама просто заяви: Слушайте и гледайте внимателно онова, което правим ние… и знайте, че то е хубаво и за вас!
  – А изгуби ли през последните 2 години САЩ ролята си на световен икономически хегемон?
  – Няма да е сериозно да смятаме, че днес САЩ са пред икономически колапс, нямат повече ресурси и западат. Същото обаче беше несериозно да се твърди и за Съветския съюз малко преди същия да се разпадне. Дори ЦРУ изпадна в шок, агентите му не предвиждаха такъв сценарий дори в най-смелите си мечти. Нещо повече: В разсекретените наскоро доклади на ЦРУ за Съветския съюз от 88 – 89 г. пише, че СССР го очаква голямо икономическо бъдеще през следващото десетилетие. А видяхме какво се случи!
  Днес много икономически анализатори по цял свят смятат, че американците са неадекватни, повърхностни, некадърни… И по тая причина бомбардират последователно Афганистан, Ирак, Либия, сега Сирия… като оставят след себе си разруха и хаос. Мислят, че действията им в тия държави са необмислени. Пробват нещо – то не се получава. После пак пробват нещо…
  Аз обаче смятам, че действията на янките са целенасочени и подчинени на дълбока стратегия. Която дотук им се получава перфектно.

  Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'