Борисов: Шегувах се, че ако ме ядосат ще се кандидатирам за президент

Премиерът Бойко Борисов заяви, че се е шегувал, когато казал, че ще се кандидатира за президент, ако партньорите го ядосат достатъчно.

„Ама аз истински се забавлявам с вас, защото кой прочел първата половина от изречението, кой втората и започвате коментари. Тогава действително се шегувах, че навремето, когато бях главен секретар и за новото управление беше важно Румен Петков да стане вътрешен министър, нямаше как да остана в МВР. Много хора тогава им казваха това да не го правят, защото така ще създадат истински опонент. Те обаче го направиха, а след това знаете как се развиха нещата. Пак се пошегувах, защото тези дни главно той се изявява по медиите“, обясни Борисов, цитиран от Офнюз.
Той заяви, че вижда „какво става по света“, а на всички у нас „им е мила държавата“. „Хаосът, който ще настане, ще бъде страховит“, добави той.

One thought on “Борисов: Шегувах се, че ако ме ядосат ще се кандидатирам за президент

 • 14.05.2016 at 11:09
  Permalink

  ДУМИТЕ НА БОРИСОВ ,ЧЕ „СЕ ШЕГУВАЛ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕТО ЗА ПРЕЗИДЕНТ“ , ТОЙ ОЩЕ ВЕДНЪЖ СЕ ИЗПЛЮ ВЪРХУ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ.НЕ МОЖЕ ЛИ ДА СЕ НАПРАВИ МАЛКО “ САНИРАНЕ“ НА ПРИКАЗКИТЕ МУ. АЗ ЗНАМ,ЧЕ ТОЙ Е БОЛЕН И НЕГОВАТА БОЛЕСТ ИЗИСКВА ПОСТОЯННА ИЗЯВА .ПОЩАДЕТЕ ИЗМЪЧЕНИТЕ БЪЛГАРИ. ИМАЙТЕ МИЛОСТ КЪМ ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА И МИСЛЕТЕ КОГАТО ТРЯБВА …БЪДЕТЕ ФИЛТРИ НА БОЛНИЯТ МУ МОЗЪК… ПОЗНАЙ КОЙ Е ТОЙ ОТ ПЪРВИЯ ПЪТ………БРАВО!!!
  Той е харизматичният лидер, който си проправя път с лакти. Той е диктаторът, който унищожава народа си, за да угоди на егото си или на страховете си. Рационален спор с него е невъзможен, заради моралния му релативизъм и склонността му да изопачава фактите. Не понася критика, заради чувството му за превъзходство.Приема дори случайни реплики или действия за персонални атаки срещу себе си и реагира на тях с нарцистичен гняв. Често е замесен в нелегални деяния, защото за нарцисиста не съществуват други правила, освен неговите собствени.
  • Има преувеличено чувство за собствена важност (например преувеличени постижения и таланти, очаква да бъдат признат като по-висш без съизмерими постижения).
  • Обзет е с фантазии за неограничен успех, власт, блясък, красота, или идеална любов.
  • Счита, че е „специален“ и може да бъде разбран само от, или трябва да бъде свързван само с хора или институции, имащи специален или висок статус.
  • Изисква прекомерно възхищение.
  • Има чувство за вродена правота.
  • Егоистично се възползва от другите, за да постигне целите си.
  • Липсва му емпатия (съчувствие към останалите).
  • Често завижда на другите или вярва, че другите му завиждат.
  • Държи се арогантно, надменно, снизходително, или презрително.
  Изброените по-горе точки са деветте симптома, според Световната Здравна Организация, на Нарцистичното Разстройство на Личността (Narcissistic Personality Disorder).
  Самият баща на психоанализата, Зигмунд Фройд, е приемал да лекува всякакви пациенти, с изключение на такива, при които лудостта има нарцистични корени.

  Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'