Борисов: Майката е нещо свято„Майката е свято нещо, реших за нашия кандидат още през лятото. Особено с моя случай на Мама Мецанка, знам, че майката е най-важното нещо. Знаех възможностите на партията и на хората, вече съм доста време в политиката, за да се подвеждам по харизма или външен вид, трябва ни стабилен човек, който умее да преглътне и да изслуша.“ Това каза премиерът Бойко Борисов в студиото на Би Ти Ви, цитиран от Пик. Той посочи, че ако стане нещо на границата, няма да намерим никого на границата-нито войводоте, нито комитите.

„Цачева е независим човек, не се е налагало да й давам указания какво да прави. Тя два мандата укротява представителите на всички партии, това е висше изкуство“, допълни Борисов. Цецка Цачева заяви ,че ще работи за интересите на всички българи, в това число и на опонентите й. „На първо място са интересите на България“, каза още кандидат-президентът. 

„Ръководил съм всички, които бяха кандидати за президент на ГЕРБ. Само г-жа Цачева не съм. Дори тя ми беше началник като председател на НС“, поясни Борисов.

За казуса „Кристалина Георгиева“ Борисов каза, че това една страна да има президент на Световната банка е много висока чест. Дали има нов кандидат за еврокомисар той не отговори. 

„Като българка аз исках да видя жена за шеф на ООН. Шансовете на г-жа Бокова намаляваха. Ако бях президент в онази ситуация щях да помоля премиера да смени кандидатурата ни“, каза Цецка Цачева. 

„Аз съм притеснен как ще се развият в Сирия. Защото между Русия и САЩ има пропаст“, каза Борисов.loading…


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'