Борисов е „донът“, Цветанов организаторът. Вие му мислете, защото след 5 години България ще е турски вилает

С второто идване на власт на ГЕРБ все по-ясно се вижда, че се движим към еднолично управление на държавата от Бойко Борисов. Това е изискването и се налага от страна на тези, които ни превръщат в протекторат. Все по-ясно се очертава мафиотската структура на ГЕРБ. Борисов е „донът“, а Цветан Цветанов е организаторът и ръководителят на мафията. Наблюдавал съм действията и на двамата още с тяхното появяване на политическата сцена.
Доста време разсъждавах защо са така тясно обвързани.

Покойният бивш главен секретар Ц. Цветков даде обяснение, с което и аз съм съгласен, но според мен нещата са още по дълбоки, за да не могат да се разделят, въпреки грубите нарушения от страна на Цветанов. Той организира и ръководи мафията. Той определя листите при избори. Той определя купувачите на гласове. Той ръководи циганските босове. Той изнудва определени личности, тъй като си е направил картотека, когато беше министър, и имаше възможност да наднича в досиетата на определени хора. Той назначава на определени места в държавната и общинската администрации определени хора с определена цел, макар и неспециалисти и неподготвени. Той е човекът, който предварително купените хора назначава в изборните секции, които извършват подмяната на протоколи или на бюлетини. Това е цяла структура, вкарана в действие.

Борисов и Цветанов са неделими. Без Цветанов, Борисов увисва, тъй като няма кой да организира и ръководи ГЕРБ. Борисов е специалист по лъжите и манипулациите и е мързелив. А Цветанов е работяга, но без Борисов е кръгла нула. И двамата си признаха, че са агенти на ЦРУ и са длъжни да карат каруцата, която са им определили началниците и да изпълняват техните указания.

Такава се очертава съдбата на България, водена от мафиотската структура ГЕРБ към небитието. След 5-6 години ДПС с циганите ще бъдат преобладаващо мнозинство и България ще бъде управлявана от тях. Как ще се нарича не е известно. Може да бъде заличена от световната карта и да се води като циганска територия на Балканския полуостров. Има и друга възможност – да стане вилает на Турция. Затова, братя българи, мислете. Всички носим отговорност за нашата Родина и за бъдещето на нашите деца.

капитан Христо Джуровloading…


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'