Борисов: Дъщеря ми е без работа заради мен, аз казах да не правят сестра ми шеф на болница

Премиерът Бойко Борисов обяви, че дъщеря му не можела да започне работа заради него, а лично той бил казал да не назначават сестра му за шеф на общинска болница. „Стои момичето, плаче и казва: „Не мога!“. Ако я пратя в частна фирма, заминава фирмата. Пратя ли я на държавна работа, това ще бъде гейт“, каза Борисов по повод обвиненията за шуробаджанащина при назначенията на различни нива във властта. Борисов подчерта, че лично бил против сестра му д-р Красимира Иванова да стане шеф на общинска болница, въпреки че има над 30 години стаж. „До ден-днешен кълне Москов, но всъщност истинският виновник съм аз. Аз ги помолих да не я слагат“, каза Борисов преди днешното заседание на Министерския съвет, което се проведе в резиденция „Евксиноград“.
Борисов подчерта, че ще започнат проверки за роднински връзки във властта, като посочи и някои примери за оставки след идването на ГЕРБ на власт. „Съпругата на финансовия министър Владислав Горанов беше в министерството много преди него. И той я уволни, защото има конфликт на интереси. И тя седи вкъщи, киселее, нервира се, сърди се“, каза Борисов. „На много места млади хора, които влязоха в ГЕРБ, впоследствие се сприятелиха, създадоха семейства и деца. Нормално е с най-близките си и да работиш, и съответно да ги поканиш, ако се жениш, да сложиш подписа“, допълни премиерът. ой каза, че е приел да стане кум на началника на пресцентъра на ГЕРБ Севдалина Арнаудова, защото тя поставила това условие да узакони дългогодишната си връзка. За това пък настоявал самият Борисов, който ги насили да се оженят. „За мен това е важно. Насилих ги да се оженят и си платих това с подписа. И други съм оженил много такива“, заяви премиерът.
2 thoughts on “Борисов: Дъщеря ми е без работа заради мен, аз казах да не правят сестра ми шеф на болница

 • 05.10.2017 at 2:15
  Permalink

  НЯМА по-лъжлив и лицемерен човек от БОКО ТИКВАТА! А кой е баща на „внучето на дядо“? Какъв е,къде е какво рботи??? М Р АК!!!

  Reply
 • 04.10.2017 at 20:00
  Permalink

  ДЪЩЕРЯ ВИ ИМА БЕБЕ, ЗА КОЕТО ДА СЕ ГРИЖИ И БОГАТ БАЩА, ЗА ДА НЕ РАБОТИ ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ !

  Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'