България не се примирява! Протестите срещу нелегалните имигранти и ислямизацията продължаватСлед протестите срещу нелегални  бежанци и против отварянето на бежански центрове, и опасността от разпространение на радикален ислям на 7 октомври, които протекоха в София, Варна, Бургас, Велико Търново, въпреки опита да се потулят от телевизиите ни, или да се покажат с кратки репортажи занижаващите броя на участниците, наричайки ги «националисти» , » хулигани», и т.н. протестите в страната ще продължат.
Очакват се протести в Харманли, Самоков, Русе, Варна, София, Бургас, Велико Търново, и други градове на страната. Българския народ е сериозно решен да пази родината си, тъй като в противен случай, има реална опасност да страната ни да има  икономическо, верско, културно, образователно проникване, и не дай Боже да повтори сценарият с » Косово».

Все повече данни има за бежанци предимно от Афганистан, Ирак, ( забележете не бягащи от войната в Сирия), Африканските държави. Все повече думи като » толерантност» се налагат изкуствено в обществото ни.

Протестите продължават, българите излизат срещу мигрантите изпращани от Саудитска Арабия, Сорос и Ислямска държава.

Днес в Самоков се проведе протест от 11:00 » Във връзка с неофициална информация, която се появи и коментира в интернет, Ви информираме, че има план за изграждане на центрове за мигранти на територията на Община Самоков.
Оглеждани са бившите военни поделения в града, както и сгради в село Гуцал и село Говедарци. Установени са ПОДХОДЯЩИ такива и има голям вероятност в най-кратки срокове, същите да бъдат заселени с мигранти.»В София бдителни граждани алармираха в мрежите за възможна терористична клетка в един от най-големите жилищни квартали, където има силно присъствие на чужденци с неизвестна самоличност, където влизат и автомобили с дипломатически номера, и нито една институция все още не е направила проверка, въпреки че въпросното място е обозначено на картата като молитвен дом, а не е регистрано в столична община, няма и някакви специални обозначения. Някой изненадан, че нищо от това не излиза като информация в новините по телевизията? Какво правят дипломати в склад за обувки и акумулатори у нас? Какви хора влизат в страната ни и какво проповядват?

Бъдете бдителни, имаме само една родина, в самото сърце на Балканите, за която дедите ни са платили с живота си някога…готови ли сме да я оставим за курбан??? news-frontloading…


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'