15 години затвор за орална и анална любов

Мичиганският сенат прие закон през януари тази година, който прави содомията, включително анална, орална, гей и хетеро, наказуема с до 15 години затвор. Това не е първият път, когато подобни проектозакони са минавали, а Мичиган е бил придружаван в репресивното законодателство и от щатите Идахо, Юта, Вирджиния, Северна Каролина, Южна Каролина, Флорида, Алабама, Мисисипи и Луизияна.

loading…

Законите на Мичиган държат за съотнасянето на содомията към бруталността и според тях човек може да бъде осъден по списъка за сексуални престъпления, въпреки, че Върховния съд на САЩ смята забраната на содомията за неконституционен.
На страница 20 и 21 от закона четем „Човек, който извърши ненормално и презрително престъпление срещу природата било то с човек или животно може да бъде обвинен в углавно престъпление.“, както и човек хванат в това ще отговаря с “ не повече от 15 г. в затвора“.
Целият документ чак до последните параграфи третира и цялостното отношение към животните от кучешката каишка та чак до насъскването на животни срещу себеподобни на ринг, в това число и зоофилията. „Човечеството“ се споменава едва в последните страници.
Сенатския проектозакон все още не е минал и предстои да се гласува, но в очите на някои това няма нищо общо с хуманното отношение към животните. Приравняването на оралния и аналния секс в същата категория със содомията е насочено срещу свободите на зрелите и пълноправни граждани.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'